"Τα φάρμακα θόλωσαν το μυαλό του, δεν ήθελε να αυτοκτονήσει"
Παρασκευή

19Μάι

«Ξέρω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας και ότι δεν θα τους έκανε κακό εκούσια, δίνοντας τέλος στη ζωή του», αναφέρει σε δήλωσή της η σύζυγός του, Βίκυ Καραγιάννη.
Τα ευρήματα του ιατροδικαστή της κομητείας Γουέιν που αποφάνθηκε εχθές ότι ο θάνατος του διάσημου ρόκερ  προήλθε από ξεκάθαρη αυτοκτονία θέτει υπό αμφισβήτηση με σημερινή της δήλωση η οικογένεια του εκλιπόντα, ισχυριζόμενη ότι ο μουσικός δεν είχε συνείδηση των πράξεών του όταν πέρασε το φουλάρι γύρω από τον λαιμό του για να κρεμαστεί.
Σύμφωνα με τη δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της οικογένειας το πρωί της Παρασκευής, οι κοντινοί άνθρωποι του
Chris Cornell
«πιστεύουν ότι όταν ο Chris Cornell έδωσε τέλος στη ζωή του, δεν ήξερε τι έκανε, και ότι τα συνταγογραφημένα φάρμακα που λάμβανε ή άλλες ουσίες μπορεί να επηρέασαν τις πράξεις του».
Όπως αναφέρει η οικογένεια του άτυχου μουσικού, οι τοξικολογικές εξετάσεις πρόκειται να ρίξουν φως στο τι πραγματικά συνέβη στον μουσικό και τον έκανε να τερματίσει με τόσο τραγικό τρόπο μια φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή.
Ο
Chris Cornell βρισκόταν στο Ντιτρόιτ τη βραδιά που πέθανε, για μια συναυλία των Soundgarden. Λίγες ώρες αφότου εμφανίστηκε στη σκηνή για τελευταία φορά, κλείνοντας μάλιστα το live - κατά ειρωνία της τύχης - με το προφητικό τραγούδι «In My Time of Dying» των Led Zeppelin, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με ένα φουλάρι περασμένο στο λαιμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσα αναφέρει η σύζυγος του 52χρονου, Βίκυ Καραγιάννη, σε ξεχωριστή δήλωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, δείχνουν να στηρίζουν το σενάριο της απουσίας συνείδησης του
Chris Cornell , την ώρα της αυτοκτονίας του. Σύμφωνα με την Καραγιάννη, ο σύζυγός της φερόταν τελείως φυσιολογικά την εβδομάδα πριν τον θάνατό του, αλλά όταν του μίλησε τηλεφωνικά την Τετάρτη ακουγόταν κάπως διαφορετικός.
«Όταν μιλήσαμε μετά το live, πρόσεξα ότι "τραβούσε" τις λέξεις του. Μου είπε ότι πήρε ένα-δυο Ativan (αγχολυτικό φάρμακο) περισσότερα απ' ό,τι συνήθως, και έτσι ζήτησα από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να τσεκάρει αργότερα για να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια είνα ανεξήγητο και ελπίζω ότι οι περαιτέρω εξετάσεις θα μας αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία. Ξέρω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας και ότι δεν θα τους έκανε κακό εκούσια, δίνοντας τέλος στη ζωή του».

Πηγή: www.protothema.gr

// Old Time Rock

// Live Favorites