Τοny Martin: Ηχογραφεί σόλο δίσκο
Τρίτη

13Ιούν

Τοny Martin: Ηχογραφεί σόλο δίσκο

Δημοσιεύθηκε από:

13/06/2017

Κατηγορία: Νέα

984
Ο πρώην τραγουδιστής των BLACK SABBATH, TONY MARTIN επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά, η ηχογράφηση του πολυαναμενόμενου τρίτου δίσκου του.
Στο πλευρό του ο ντράμερ,  DANNY NEEDHAM από την εποχή του TONY MARTIN’s Headless Cross και ο Αμερικανός κιθαρίστας SCOTT McCLELLAN.
Ο Tony δήλωσε πως οι συνθέσεις που πρόκειται να κυκλοφορήσει έχουν τον προσωρινό τίτλο "THORNZ". Επρόκειτο να δώσει τον τίτλο  BOOK OF SHADOWS αλλά καθώς υπάρχουν κι άλλες κυκλοφορίες με τον ίδιο τίτλο εγκατέλειψε την ιδέα αυτή.
Θα υπάρχουν 10 συνθέσεις που τις περισσότερες συνέθεσαν ο Martin και ο McClellan και κάποιες που συντέθηκαν από τον ίδιο τον  Martin.
Μερικοί τίτλοι θα είναι "NO SHAME AT ALL"," AS THE WORLD BURNS" και  "DAMNED BY YOU". Δυστυχώς πλήκτρα δεν θα υπάρχουν γιατί, όπως λέει ο τραγουδιστής, η απουσία του μακροχρόνιου φίλου και συνεργάτη του  GEOFF NICHOLLS είναι δυσαναπλήρωτη και κανείς δε μπορεί να αναπαράγει τον ήχο του.
Επίσης, συμπλήρωσε ότι αυτή η προσωπική κυκλοφορία δε θα επηρεάσει σε τίποτε την συνεργασία του με τον κιθαρίστα των  BLACK SABBATH,  TONY IOMMI.

// Old Time Rock

// Live Favorites