Οι Chrysilia κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ από την Lion Music
Τετάρτη

14Ιούν

Οι Chrysilia κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ από την Lion Music

Δημοσιεύθηκε από:

14/06/2017

Κατηγορία: Νέα

1122
Η Lion Music με χαρά ανακοινώνει το συνεργασία με το folk symphonic metal συγκρότημα, Chrysilia από την Αθήνα!
Ανακαλύψτε το πρώτο άλμπουμ τους "Et In Arcadia Ego", που κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου!Mythology, Reality, Illusion, Disillusion, Dreaming, Abandonment in an album inspired by one of Greece's most magical and influential places: Arcadia
Το νέο άλμπουμ των Chrysilia, "Et In Arcadia Ego", ηχογραφήθηκε στο Sound Symmetry Studio και η παραγωγή έγινε από τον Bob Katsionis των Firewind. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό tracklist θα ανακοινωθούν αργότερα και πριν την κυκλοφορία. Ως προπομπό του νέου άλμπουμ οι Chrysilia κυκλοφόρησαν ένα νέο video με τoν τίτλο "Desperate Wings".
Ποιοι είναι οι Chrysilia:
Οι Chrysilia είναι ένα soundtrack/symphonic/folk metal συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκινώντας αρχικά ως concept της musical actress & rock performer Chryso και του συνθέτη/πιανίστα Elias Pero (ex-Sovereign), γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πλήρη και φιλόδοξη μπάντα, με μέλη μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες heavy metal μουσικούς. Οι εξέλιξη των Chrysilia οδήγησε στο πρώτο τους άλμπουμ, καθιστώντας τους πλέον έτοιμους να παρουσιάσουν τη μουσική τους live. Αναλαμβάνοντας την παραγωγή του άλμπουμ, ο Bob Katsionis (Firewind, Serious Black, Outloud) διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στη δημιουργία του. Πίστεψε τόσο στην ευαισθησία, όσο και στο δυναμισμό αυτού του μουσικού μείγματος folk, soundtrack και metal μουσικής και έδωσε πνοή στις συνθέσεις των Chrysilia, συμβάλλοντας περαιτέρω με μία δική του σύνθεση, ειδικά για το "Et In Arcadia Ego".
Οι Chrysilia είναι:
Chryso: Vocals
Teo Ross: Guitars 
Jim Ramses: Bass
Panos Geo: Drums 
John Matzakos: Keyboards 
Odysseas: Violin
Links:
Lion Music
Lion Music Facebook
Official Band Web-Page
Official Band Facebook Page
Official Band YouTube Channel
Contact:
info@lionmusic.com 
contact@chrysilia.com


Δελτίο Τύπου

// Old Time Rock

// Live Favorites