Nickelback: Ακούστε το καινούργιο τραγούδι


Nickelback: Ακούστε το καινούργιο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Τον περασμένο μήνα οι Καναδοί Nickelback κυκλοφόρησαν νέο δίσκο με τίτλο "Feed The Machine".
Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα ακόμη ένα  νέο κομμάτι με τίτλο σύνθεση "Song On Fire" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.
Επίσης πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την κριτική του άλμπουμ.
Τrack listing:
01. Feed The Machine
02. Coin For The Ferryman
03. Song On Fire
04. Must Be Nice
05. After The Rain
06. For The River
07. Home
08. The Betrayal (Act III)
09. Silent Majority
10. Every Time We're Together
11. The Betrayal (Act I)

// Live Favorites

// Rocktime Songs