ZZ Top: Σημαντική επανακυκλοφορία σε βινύλιο


ZZ Top: Σημαντική επανακυκλοφορία σε βινύλιο

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Οι θρυλικοί ZZ Top κυκλοφορούν την 1η Ιουνίου την συλλογή σε βινύλιο με τίτλο "Cinco No. 2: The Second Five LPs".
Η συγκεκριμένη κυκλοφορία περιλαμβάνει τα εξής πέντε άλμπουμ από την περίοδο 1979-1990: Degüello, El Loco, Eliminator, Afterburner και Recycler

Track Listing
Side One
1. "Thank You"
2. "She Loves My Automobile"
3. "I'm Bad, I'm Nationwide"
4. "Manic Mechanic"
Side Two
1. "Dust My Broom"
2. "Lowdown on the Street"
3. "Hi Fi Mama"
4. "Cheap Sunglasses"
5. "Esther Be the One"

'El Loco'
Side One
1. "Tube Snake Boogie"
2. "I Wanna Drive You Home"
3. "Ten Foot Pole"
4. "Leila"
5. "Don't Tease Me"
Side Two
1. "It's So Hard"
2. "Pearl Necklace"
3. "Groovy Little Hippie Pad"
4. "Heaven, Hell or Houston"
5. "Party on the Patio"

Side One
1. "Gimme All Your Lovin'"
2. "Got Me Under Pressure"
3. "Sharp Dressed Man"
4. "I Need You Tonight"
5. "I Got the Six"
Side Two
1. "Legs"
2. "Thugs"
3. "TV Dinners"
4. "Dirty Dog"
5. "If I Could Flag Her Down"
6. "Bad Girl"

Side One
1. "Sleeping Bag"
2. "Stages"
3. "Woke Up With Wood"
4. "Rough Boy"
5. "Can't Stop Rockin'"
Side Two
1. "Planet of Women"
2. "I Got the Message"
3. "Velcro Fly"
4. "Dipping Low (In the Lap of Luxury)"
5. "Delirious"

Side One
1. "Concrete and Steel"
2. "Lovething"
3. "Penthouse Eyes"
4. "Tell It"
5. "My Head's In Mississippi"
Side Two
1. "Decision or Collision"
2. "Give It Up"
3. "2000 Blues"
4. "Burger Ma"
5. "Doubleback"

// Old Time Rock

// Live Favorites