Treat: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Treat: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Oι ΤREAT κυκλοφορούν στις 14 Σεπτεμβρίου νέο δίσκο, με τίτλο "Tunguska”.
Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα η νέα τους σύνθεση σε μορφή βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Build The Love" που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

1. Progenitors
2. Always Have, Always Will
3. Best Of Enemies
4. Rose Of Jericho
5. Heartmath City
6. Creeps
7. Build The Love
8. Man Overboard
9. Riptide
10. Tomorrow Never Comes
11. All Bets Are Off
12. Undefeated
– Robert Ernlund – lead vocals
– Anders Wikström – lead guitars and background vocals
– Patrick Appelgren – keyboards, guitars and background vocals
– Pontus Egberg – bass guitar and background vocals
– Jamie Borger – drums