Unruly Child: Ακούστε τη νέα υπέροχη σύνθεση


Unruly Child: Ακούστε τη νέα υπέροχη σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Tο έβδομο στούντιο άλμπουμ τους κυκλοφορούν οι Unruly Child στις 9 Αυγούστου με τίτλο “Big Blue World”.
Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της κομμάτι με τίτλο "The Hard Way" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

1. Living In Someone Else’s Dream
2. All Over The World
3. Dirty Little Girl
4. Breaking The Chains
5. Are These Words Enough
6. Will We Give Up Today
7. Beneath A Steady Rain
8. The Harder They Will Fall
9. Down And Dirty
10. The Hard Way
Marcie Free - Vocals
Bruce Gowdy - Guitars, bass, keyboards, vocals
Guy Allison - Keyboards, percussion, vocals
Larry Antonio - Bass, vocals