Δείτε το νέο lyric video του Bruce Springsteen
Παρασκευή

23Αύγ

Δείτε το νέο lyric video του Bruce Springsteen

Δημοσιεύθηκε από:

23/08/2019

Κατηγορία: Νέα

1206
Το «I’ll Stand By You» συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της δραματικής κωμωδίας «Blinded By The Light» της Gurinder Chadha.
Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο Bruce Springsteen  αποκάλυψε πως είχε γράψει  ένα τραγούδι για τις ταινίες Χάρι Πότερ, το οποίο όμως τελικά οι παραγωγοί  δεν χρησιμοποίησαν. Το  «I’ll Stand By You» , όπως τιτλοφορείται το τραγούδι, δεν έμεινε στο  αρχείο   για πολύ, καθώς συμπεριλαμβάνεται στο  soundtrack της ταινίας  «Blinded By The Light»  που σκηνοθέτησε η  Gurinder Chadha . «Είναι αρκετά καλό είχε σχολιάσει ο Springsteeen το 2016 για το τραγούδι, συμπληρώνοντας  δεν γνωρίζει  τον λόγο που τελικά οι παραγωγοί των ταινιών  Χάρι Πότερ  αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν τ  ην μπαλάντα που έγραψε για τον μεγάλο του γιο.
 «Είναι πολύ  ασυνήθιστο για κάτι που θα τραγουδούσα ο ίδιος. Κάποια στιγμή θα ήθελα να συμμετάσχω σε καμιά παιδική ταινία» εξήγησε στην συνέχεια ο μουσικός. 
 Στο soundtrack της νέα ταινίας, η οποία είναι  εμπνευσμένη  από την μουσική του The Boss, συμπεριλαμβάνονται πολλά άλλα τραγούδια του Springsteen, όπως  ζωντανές εκτελέσεις   κλασικών επιτυχιών όπως τα  «The Promised Land» «Thunder Road»  και  «The River» .

Δείτε παρακάτω το σχετικό lyric video και πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την κριτική του νέου του άλμπουμ με τίτλο
"Western Stars".