The Pretenders: Ακούστε το νέο τραγούδι


The Pretenders: Ακούστε το νέο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Tην 1η Μαΐου οι The Pretenders κυκλοφορούν νέο δίσκο με τίτλο "Hate for Sale".
Η συγκεκριμένη είναι η 11η στούντιο δουλειά της μπάντας και παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι με τίτλο "The Buzz" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Track Listing
1. "Hate for Sale"
2. "The Buzz"
3. "Lightning Man"
4. "Turf Accountant Daddy"
5. "You Can't Hurt a Fool"
6. "I Didn't Know When to Stop"
7. "Maybe Love Is in NYC"
8. "Junkie Walk"
9. "Didn't Want to Be This Lonely"
10. "Crying in Public"


// Old Time Rock

// Live Favorites