House Of Lords: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


House Of Lords: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Οι HOUSE OF LORDS κυκλοφόρησαν νέο δίσκο τον περασμένο μήνα τίτλο "New World - New Eyes".
H παρέα του τραγουδιστή James Christian, του κιθαρίστα Jimi Bell (Autograph), του ντράμερ B.J. Zampa και του μπασίστα Chris Tristram έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο βίντεο κλιπ για την σύνθεση "The Both Of Us" που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

01. New World New Eyes
02. Change (What’s it Gonna Take)
03. One More
04. Perfectly (Just You And I)
05. The Both of Us
06. Chemical Rush
07. We’re All That We Got
08. Better Off Broken
09. $5 Bucks of Gasoline
10. The Chase
11. The Summit