Robert Plant: Κυκλοφορεί συλλογή με τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια


Στις 2 Οκωβρίου ο θρυλικός Robert Plant κυκλοφορεί νέο σόλο δίσκο με τίτλο "Digging Deep: Subterranea".
Η νέα δισκογραφική δουλειά της φωνής των Led Zeppelin θα είναι συλλογή και θα περιλαμβάνει και τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια.
Συγκεκριμένα το “Nothing Takes the Place of You”, σύνθεση του Toussaint McCall και ηχογραφημένο για την ταινία "Winter In The Blood". Το “Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1)” και το ντουέτο με την Patty Griffin στο κομμάτι του Charley Feathers με τίτλο “Too Much Alike”.

Track Listing
1. "Rainbow"
2. "Hurting Kind"
3. "Shine It All Around"
4. "Ship of Fools"
5. "Nothing Takes the Place of You"
6. "Darkness, Darkness"
7. "Heaven Knows"
8. "In the Mood"
9. "Charlie Patton Highway (Turn It Up - Part 1)"
10. "New World"
11. "Like I’ve Never Been Gone"
12. "I Believe"
13. "Dance with You Tonight"
14. "Satan Your Kingdom Must Come Down"
15. "Great Spirit" (Acoustic)
1. "Angel Dance"
2. "Takamba"
3. "Anniversary"
4. "Wreckless Love"
5. "White Clean & Neat"
6. "Silver Rider"
7. "Fat Lip"
8. "29 Palms"
9. "Last Time I Saw Her"
10. Embrace Another Fall"
11. "Too Much Alike" (Feat. Patty Griffin)
12. "Big Log"
13. "Falling in Love Again"
14. "Memory Song (Hello Hello)"
15. "Promised Land"

// Live Favorites

// Rocktime Songs