Phil Collins: Η πρώην σύζυγος που του πήρε €27 εκατ. σε διαζύγιο, τώρα θέλει περισσότερα
Η κατά 23 χρόνια νεωτερή του Οριάν Τσέβι παντρεύτηκε πίσω από την πλάτη του αλλά ζητάει και τα ρέστα.
Παντρεύεσαι μια γυναίκα 23 χρόνια νεώτερή σου και την χωρίζεις με διαζύγιο «αξίας» 27 εκατ. ευρώ αλλά οχτώ χρόνια αργότερα ετοιμάζεσαι να αλλάξεις ξανά όρκους αγάπης για να καταλάβεις τελικά ότι πίσω από την πλάτη σου η αγάπη σου τέλεσε γάμο στος Λας Βέγκας.
Η παραπάνω φράση αποτυπώνει όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή του 69χρονου  Phil Collins και της 46χρονης Οριάν Τσέβι.
Το ζευγάρι χώρισε το 2008 με τον συμβιβασμό του διαζυγίου να αποτιμάται στα 27 εκατ. ευρώ με τον μεγάλο τραγουδοποιό να βρίσκει καταφύγιο στο αλκοόλ για να κλείσει την πληγή που του δημιουργήθηκε.

Από την πλευρά της η Οριάν παντρεύτηκε εκ νέου αλλά το 2015 επανήλθε στην αγκαλιά του ντράμερ των Genesis, μια ιστορία αγάπης που τότε προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και των παιδιών τους που δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα έβλεπαν.

Τότε, μάλιστα, υπήρχαν φήμες ότι ο Κόλινς, η υγεία του οποίου ήταν κλονισμένη μετά από το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια περιοδείας των Genesis το 2007, θα έφτανε ακόμα και στο σημείο να ανταλλάξει εκ νέους όρκους αγάπης με την Ελβετίδα 46χρονη.
Σύμφωνα με την Sun, όμως, η Τσέβι τον περασμένο Αύγουστο παντρεύτηκε εν μέσω του lockdown λόγω κορωνοϊού, στο Λας Βέγκας τον επιχειρηματία Τόμας Μπέιτς, ο οποίος είναι 38 χρόνια νεαρότερος του Κόλινς.

Η πλευρά του
Phil Collins κατηγορεί την 46χρονη ότι είπε ψέματα πως σχεδίαζε επιχειρηματικό ταξίδι στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να υποβάλει αίτημα έξωσης της Τσέβι από το σπίτι τους στη Φλόριντα το οποίο η ίδια «κέρδισε» στο διαζύγιο του 2008.
Daily Mail και Sun υποστηρίζουν ότι η 46χρονη έχει αλλάξει κλειδαριές στην έπαυλη και με την σειρά της απειλεί να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον
Phil Collins εκτός και αν αποδεχθεί την επαναδιαπραγμάτευση του διαζυγίου τους.
«Θα παλέψουμε με τον κ. Κόλινς στα δικαστήρια, όχι στις στήλες του κουτσομπολιού» δήλωσε ο δικηγόρος της στην Sun.

Φίλιοι και συνεργάτες του
Phil Collins απαντούν ότι ο τραγουδιστής και ντράμερ δεν σκέφετεται να δώσει ούτε ένα παραπάνω σεντ από την ύψους 130 εκατ. ευρώ περιουσία του στην 46χρονη πρώην σύζυγό του.
Η Οριάν ήταν 21 ετών όταν το 1994 γνώρισε τον Phil Collins
ενώ εργαζόταν ως μεταφράστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ελβετία με το ζευγάρι να παντρεύεται το 1999.
Εννέα χρόνια αργότερα και αφού απέκτησαν δύο παιδιά, τον 19χρονο σήμερα Νίκολας και τον 15χρονο σήμερα Μάθιου, το ζευγάρι χώρισε με το ποσό ρεκόρ - για την εποχή - των 27 εκατ. ευρώ.
Η επόμενη «στάση» στην προσωπική ζωή της 46χρονης ήταν ο Τσαρλς Μεγιάτι, τον οποίο χώρισε για να επιστρέψει στην αγκαλιά του
Phil Collins στο Μαϊάμι όπου έμεναν μαζί με τα δύο αγόρια τους.

«Ο χωρισμός μας ήταν λάθος απόφαση. Τώρα αποκαλώ τον Φιλ ξανά σύζυγό μου. Κατάλαβα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής μου» έλεγε τότε η Τσέβι με τον Κόλινς να συμπληρώνει ότι «είμαστε ξανά μαζί γιατί αντιληφθήκαμε ότι κάναμε ένα λάθος» στάση που, όμως, αποδείχθηκε εξαιρετικά απατηλή και για τους δύο.