FM: Δείτε το "Tough It Out" από τη νέα live κυκλοφορία


FM: Δείτε το "Tough It Out" από τη νέα live κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Oι FM γιορτάζουν 30 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του κλασικού άλμπουμ τους, με τίτλο “Tough It Out” κυκλοφορώντας το "Tough It Out Live" στις 9 Απριλίου.
Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα από την συγκεκριμένη κυκλοφορία η ομότιτλη σύνθεση που μπορείτε να ακούσετε και να δείτε παρακάτω.

CD1 1. Intro 2. Tough It Out 3. Don't Stop 4. Bad Luck 5. Someday (You'll Come Running) 6. Everytime I Think Of You 7. Burning My Heart Down 8. The Dream That Died 9. Obsession 10. Can You Hear Me Calling? 11. Does It Feel Like Love 12. Feels So Good
CD2 1. Digging Up The Dirt 2. Tough Love 3. Hollow 4. Dangerous 5. Hard Day In Hell 6. Wildside 7. Breathe Fire 8. Only The Strong Survive 9. Blood And Gasoline 10. I Ain't The One 11. I Heard It Through The Grapevine
Steve Overland – Vocals & Guitar
Merv Goldsworthy – Bass
Pete Jupp – Drums
Jem Davis – Keyboards
Jim Kirkpatrick – Guitar