Στη σκηνή μαζί The Adicts, Panx Romana και The Vagabonds 77
Πέμπτη

27Απρ

Στη σκηνή μαζί The Adicts, Panx Romana και The Vagabonds 77

Δημοσιεύθηκε από:

27/04/2017

Κατηγορία: Συναυλίες

1644
Οι Adicts για πρώτη φορά live στη Ελλάδα μετά από 40 χρόνια ιστορίας! Μαζί τους οι δικοί μας Panx Romana , όπου γιορτάζουν τα 35 του χρόνια από την ίδρυση τους, την σκήνη μοιράζονται οι Vagabonds 77 στο Κύτταρο !
Εισιτήρια προπωλούνται στη Η Μπουκα-μαγειρειο - Σολωμού 29 στα Έξαρχεια,
στο Rhythm Records - Εμμανουηλ μπενακη 74 στα Εξάρχεια
στο Uncle Chroni's tattoo and body piercing -Φανερωμένης 7 στον Χολαργό
στο Big Mouth - Γρ. Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι &
στο Punk rock bar thessaloniki bate skylee - Olympou 61, Θεσσαλονίκη.

Τιμές εισιτηρίων
Limited early bird : 18 // Προπώληση : 21 // Πόρτες : 25

Παρασκεύη 5 Μάη 2017 στο KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ
Ώρα έναρξης 21:00 !


Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας στη punk rock σκηνή, η θρυλική Punk Rock μπάντα από το Ίπσουιτς της Αγγλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
ADICTS με το ξεχωριστό Clockwork Orange "droog" στιλ τους , που τους έκανε γνωστούς στις αρχές της δεκαετίας του 80’ , με πάνω από 10 studio albums στο ενεργητικό τους και με το νέο τους δίσκο να «έρχεται» μέσα στο 2017 , ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο set που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.
Τα live show τους είναι μοναδικά , και το party που στήνουν πάνω στη σκηνή, τους έχει αναγάγει σε ένα μοναδικό Rock and Roll act , που φιγουράρει στα μεγαλύτερα PUNK ROCK φεστιβάλ του πλανήτη!
Στα πλαίσια της περιοδείας τους “Begging of the end and it was so 2017” που ολοκληρώνεται με την παρουσία τους στο μοναδικό punk rock bowling festival στο Las Vegas, οι Αdicts θα κατέβουν για μία στάση στην Αθήνα στις 5/5/17 στο Κύτταρο Live, και θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στους Έλληνες οπαδούς τους κομμάτια όπως το Let’s go , Viva la Revolution, Numbers , Songs of Praise , Joker in the pack και πολλά άλλα!
Μαζί τους η θρυλικότερη ελληνική punk μπάντα Panx Romana με τα show τους σε όλη τη χώρα να είναι sold out σε κάθε τους εμφάνιση. Τον Μάη συμπλήρωνουν αισίως 35 χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ αλλά και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλόγες. Πανικός θα επικρατήσει, όπως πάντα, όταν ακουστούν τα κομμάτια Συναγερμός, Ράδιο Κατάληψη, Έλληνες, Διακοπές στο χακί, Κράτος κλειστόν και Rock n Roll βοήθειες.
Το μεγάλο αυτό μουσικό γεγόνος ανοίγουν οι νεότεροι σε ηλικία The Vagabonds 77 αλλά αρκετά ώριμοι μουσικά καθώς ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια έχουν μοιράστει την σκήνη με μεγαλά όνοματα όπως Infa Riot, Angelic Upstarts, Restarts, GBH, Abrasive Wheels κ.α.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα PUNK ROCK show που θα γράψει ιστορία!!

// Old Time Rock

// Live Favorites