Κύτταρο: A Tribute Concert To Chris Cornell
Τετάρτη

19Ιούλ

Κύτταρο: A Tribute Concert To Chris Cornell

Δημοσιεύθηκε από:

19/07/2017

Κατηγορία: Συναυλίες

1575
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, σας προσκαλούμε στο Κύτταρο, σε μία και μοναδική συναυλία αφιερωμένη στη μουσική καριέρα και κληρονομιά του τεράστιου Chris Cornell.
Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Πίστη».
Στη σκηνή θα λάβει μέρος πλήθος γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών από την ευρύτερη Rock κοινότητα, συμμετέχοντας σε έναν μαραθώνιο τραγουδιών από όλες τις φάσεις τη καριέρας του. Με αυτόν τον τρόπο φίλοι, γνωστοί , κοινό και μουσικοί θα τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο kαλλιτέχνη που σημάδεψε και ενέπνευσε γενιές μουσικόφιλων.
Να είστε όλοι εκεί!
Λίγα λόγια για τον Chris Cornell...
O Chris Cornell (20 Ιουλίου 1964 - 18 Μαΐου 2017), ήταν ένας Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός και μουσουργός. Ήταν γνωστός ως ο τραγουδιστής των Rock συγκροτημάτων Soundgarden και Audioslave, όπως και ιδρυτής των Temple Of The Dog. O Cornell ήταν επίσης γνωστός για τα πολυάριθμα solo έργα και τις συνεισφορές του σε soundtrack από το 1991. Θεωρείται ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του κινήματος grunge της δεκαετίας του 90 και είναι γνωστός για τον εκτεταμένο κατάλογό του ως  τραγουδοποιός, όπως και για την ισχυρή φωνητική τεχνική του.
Γιάννης Βαρβατσούλης (4Lt) 
Μίνα Γιαννοπούλου (Solo Artist) 
Στέφανος Ι.Ζαφειρόπουλος (False Coda) 
John Citizen (Solarmonkeys) 
Αντώνης Βλάχος (3Fold Pain) 
Απόλλων Αβαντάγγελος (Fool in the Box)
Facebook event

// Old Time Rock

// Rocktime Songs