Οι Waterboys στο Piraeus Academy και δεύτερη βραδιά!
Παρασκευή

19Ιούλ

Οι Waterboys στο Piraeus Academy και δεύτερη βραδιά!

Δημοσιεύθηκε από:

19/07/2019

Κατηγορία: Συναυλίες

1665
Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη τους στη χώρα μας και οι The Waterboys επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα για ένα show γεμάτο με τις αγαπημένες μας αναμνήσεις!
Για δυο μοναδικές βραδιές, οι Waterboys, θα βρίσκονται στο Piraeus 117 Academy προσκαλώντας τους φίλους του συγκροτήματος να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Η προπώληση εισιτηρίων για τη δεύτερη συναυλία των Waterboys (22/11) στο Piraeus 117 Academy ξεκινά από την, Τρίτη 29 Οκτωβρίου από την hunteragency.gr και το δίκτυο viva.gr, ενώ  η συναυλία της Πέμπτης 21/11 είναι πλέον sold out!!!
Piraeus 117 Academy, Aθήνα.
«Οι The Waterboys δεν ανήκουν σε καμία κίνηση, είδος, σχολείο ή μόδα. Η μουσική μας είναι απλά...WATERBOYS. Έχουμε έδρα το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Γκόλγουεϊ, τη Νέα Υόρκη και το Φίντχορν της Σκωτίας και ακολουθούμε τις περιστροφές και τα ίχνη της μουσικής όπου κι αν αυτή μας οδηγεί και όπου ξετυλίγεται η περιπέτεια. 
Ελάτε μαζί μας.»
Μια καθαρόαιμη ροκ συναυλία, από τo εικονικό συγκρότημα που ισχυρίζεται πως... έχουμε ακούσει τη «μεγάλη μουσική» και δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι ("Βig Μusic")
Όταν μας ρωτήσουν «Για πόσο θα τους αγαπάμε»
Η απάντηση θα είναι: 
Για όσο θα υπάρχουν τα άστρα πάνω τους
και για περισσότερο αν μπορούμε ("How long will I love you")
Σύντομη βιογραφία:
Οι Τhe Waterboys είναι ένα βρετανικό-ιρλανδικό folk rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Εδιμβούργο το 1983 από τον Σκωτσέζο μουσικό Mike Scott. Η σύνθεση του συγκροτήματος, παλαιότερη και σύγχρονη, αποτελείται κυρίως από μουσικούς από τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Αγγλία.
Ο Mike Scott παρέμεινε ως το πιο σταθερό μέλος στην καριέρα του συγκροτήματος. Έχουν εξερευνήσει πολλά διαφορετικά στυλ, αλλά η μουσική τους είναι κυρίως ένα μείγμα folk μουσικής με rock and roll.
Διαλύθηκαν το 1993 όταν ο Scott αποχώρησε για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Επανασυνδέθηκαν το 2000 και έκτοτε συνεχίζουν να κυκλοφορούν άλμπουμ και να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο. Ο Scott τονίζει τη συνοχή ανάμεσα στους The Waterboys και τη σόλο πορεία του, λέγοντας ότι «Για μένα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Mike Scott και των Waterboys - και οι δύο σημαίνουν το ίδιο πράγμα, σημαίνουν τον εαυτό μου μαζί με τους σημερινούς μουσικούς μου συνοδοιπόρους».
Ο ήχος των The Waterboys έγινε γνωστός ως Η Μεγάλη Μουσική / The Big Music μετά από το ομότιτλο τραγούδι του δεύτερου άλμπουμ τους, Α Pagan Place.
Η Μεγάλη Μουσική είτε επηρέασε είτε χρησιμοποιήθηκε ως κύριος άξονας για να περιγράψει μια σειρά από άλλες μπάντες που ειδικεύονται σε έναν...ανθεμικό ήχο, όπως οι U2, Simple Minds, In Tua Nua, Big Country and Hothouse Flowers.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το συγκρότημα κέρδισε τεράστια αναγνώριση.
Οι The Waterboys επέστρεψαν τελικά στο rock and roll και ύστερα από την επανασύνδεση τπυς έχουν κυκλοφορήσει τόσο rock όσο και folk δίσκους.
Τιμές και Σημεία Προπώλησης
Τιμές Εισιτηρίων

Φυσικά σημεία: 36 ευρώ Οnline: 39,60 ευρώ VIP εισιτήρια καθημένων (μειωμένος αριθμός – μόλις 36 εισιτήρια)
Φυσικά σημεία: 60ευρώ Οnline: 66 ευρώ
Σημεία Προπώλησης Ηλεκτρονική προπώληση: www.hunteragency.gr www.viva.gr
Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876 Φυσικά σημεία προπώλησης Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366 Φυσικά σημεία δικτύου viva:
Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Εισιτήρια
Φυσικά σημεία προπώλησης: 
• Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366
Φυσικά σημεία προπώλησης μέσω του δικτύου της Viva:
• Reload Stores
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
• Καταστήματα WIND
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)
• Yoleni’s Greek Gastronomy center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - yolenis.com)
Ηλεκτρονική προπώληση:
hunteragency.gr
viva.gr
Τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων στο 11876