Ο Άρης Σερβετάλης γίνεται ο Ριχάρδος Β’

29/11/2016

Κατηγορία: Art Rock

2892

Ο πολυτάλαντος Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει μια διαφορετική εκδοχή του Ριχάρδου Β’ του Σαίξπηρ, παρουσιάζοντας ένα κλασικό έργο σε μια κάθε άλλο παρά κλασική παράσταση!

 

Το Rēs Ratio Network παρουσιάζει στο Θέατρο Ροές την τέταρτη σκηνοθετική δουλειά της Έφης Μπίρμπα, Ριχάρδος Β’, βασισμένη στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Ο Βασιλιάς Ριχάρδος ο Β', από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Όπως επισημαίνουν οι συντελεστές της, «εμπνευσμένη από τις ανθρώπινες καταστάσεις, τα πάθη, την κατάρρευση της ηθικής τάξης και τον Μέγα Μηχανισμό της ιστορίας που αποδεικνύεται ισχυρότερος από τα πρόσωπα και την εξουσία, η παράσταση επικεντρώνεται στην τραγικότητα της απογύμνωσης του βασιλιά από την κατάσταση της βασιλείας και από κάθε αυταπάτη. Από την εκθρόνιση του προσώπου από τον τίτλο του και από το συνειδησιακό σεισμό που έπεται». Το έργο αφορά τα ανθρώπινα πάθη, την ανάγκη μας για εξουσία, και τα παιχνίδια που κρύβονται πίσω από αυτήν.
Μαζί της μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών με επικεφαλής τον Άρη Σερβετάλη στον ομώνυμο ρόλο και τους Νίκο Καμόντο, Ερμή Μαλκότση, Ιωάννα Τουμπακάρη, Αχιλλέα Χαρίσκο.
Θέατρο Ροές (Ιάκχου 16, Αθήνα), Τιμές: από 10€, Παραστάσεις από 30 Νοε - 29 Ιαν 2017.

// Old Time Rock

// Live Favorites