4 Βραβεία για το Ντοκιμαντέρ ELDER JOSEPH THE HESYHAS (βίντεο)

30/04/2020

Κατηγορία: Art Rock

867

Μια προσευχή σε μορφή τραγουδιού που βρήκε ανταπόκριση από ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Γής. Το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή είναι η συνένωση με τα μέσα μας και η συνεύρεση με τους γύρω μας, έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

 

4 Βραβεία για το Ντοκιμαντέρ ELDER JOSEPH THE HESYHAS | ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ και Πρώτο βραβείο καλύτερου video clip (Μουσική, Στίχος, Εικόνα)

Ο Βραβευμένος  με Emmy Αwards χολιγουντιανός  ηθοποιός και τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος των ENATION, Jonathan Jackson, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και με τη βοήθεια της τεχνολογίας  ηχογράφησαν αυτό το τραγούδι  ενώνοντας  την Αμερική με την Ελλάδα εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας που μαστίζει τον Πλανήτη μας .
Όταν μου έστειλε ο Ανδρέας το τραγούδι, πραγματικά αισθάνθηκα μια αγαλλίαση, μια ανακούφιση και αμέσως  σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να το ακούσουν όλοι, γι’  αυτό αμέσως το τραγούδησα και το ανεβάσαμε στο διαδίκτυο. Τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά είναι χιλιάδες και γεμάτα συναισθήματα ελπίδας και ανακούφισης. Δοξάζω το Θεό που αυτή η απλή μας κίνηση βρήκε τόση ανταπόκριση από τον κόσμο, γιατί αυτή ήταν και η δική μας πρόθεση να περάσουμε στους  συνανθρώπους μας μια ελπίδα φωτός’’. 
Jonathan Jackson
Τις μέρες τις καραντίνας, τις πρώτες αυτές δύσκολες στιγμές, βλέποντας σε μηδενικό σχεδόν χρόνο να αλλάζει τροπή η ζωή μας, σκεφτόμουν πως θα μπορούσα μέσα από τη τέχνη μου να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας στους συνανθρώπους μου. Ειλικρινά ευχαριστώ το Θεό και την οικογένεια μου  που μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δημιουργώ  σε τόσο  δύσκολες συνθήκες και νιώθω τεράστια συγκίνηση και χαρά που το τραγούδι μας βρήκε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από συνανθρώπους μας  σε κάθε γωνιά της Γης. Το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή είναι η συνένωση με τα μέσα μας και η συνεύρεση με τους γύρω μας, έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. 

Δείτε παρακάτω το βραβευμένο τραγούδι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ερμηνεία: Jonathan Jackson
Απόδοση ποιήματος: Μοναχός Α. Φωτεινός
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Σκηνοθεσία Video: Α.Φωτεινός
Φωνητικά: Απόστολος Μόσιος
Απόδοση του ποιήματος στα Αγγλικά: Γιάννης Καραλάκος
Μίξη-mastering: Απόστολος Μόσιος
Παραγωγή Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός


// Live Favorites

// Rocktime Songs