Επίστροφή του Δόκτωρος Νο στο νέα ταινία James Bond;;;

10/11/2020

Κατηγορία: Art Rock

921

Το ''No Time To Die '' έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις αίθουσες παγκοσμίως τον Απρίλιο του 2021, έχοντας υποστεί ήδη δύο αναβολές πέρυσι τον Απρίλιο καθώς και τον φετινό Νοέμβριο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωναιού.

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για τον ρόλο του Freddy Mercury στην ταινία "Bohemian Rapsody", Rami Malek, αρνήθηκε να αποκαλύψει σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, αν ο χαρακτήρας του ''κακού'' που υποδύεται στην τελευταία ταινία του James Bond ''No Time to Die'' είναι ο περίφημος Δόκτωρ Νο, που ηταν και ο βασικός villain της πρώτης ταινίας της σειράς.
Ωστόσο άφησε ανοικτό ενα μικρό παράθυρο λέγοντας στην ίδια συνέντευξη:
''Πίστευω πως  αυτή η θεωρία είναι ενδιαφέρουσα , όμως οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν.Ας αφήσουμε τις φήμες να αιωρούνται, διότι ότι και να περιμένετε από αυτήν την ταινία θα εκπλαγείτε πραγματικά μόλις τη δείτε''.
Για να θυμήσουμε την ιστορία, ο Dr No είναι ο κύριος αντίπαλος του Bond στο πρώτο φίλμ ''James Bond vs Dr No'' του 1962, με τον  πρώτο διδάξαντα Sean Connery στον ρόλο του δημοφιλούς κινηματογραφικού πράκτορα.
Ο χαρακτήρας ήταν ένας Γερμανοκινέζος (τον υποδυόταν ο ηθοποιός Joseph Wiseman) πυρηνικός επιστήμονας , o oποίος ήθελε να προκαλέσει με προβοκάτσια μια σύρραξη μεταξύ ΗΠΑ και της τότε Σοβιετικής ένωσης ,κινώντας τα νήματα από μια μυστική βάση στο νησί της Τζαμάικα.
Φυσικά, ο Βρετανός πράκτορας του χάλασε τα σχέδια σκοτώνοντάς τον.
Η επαναφορά στοιχείων από παλαιότερες ταινίες του διάσημου franchise , όπως η  εγκληματική οργάνωση Spectre, και η επανεμφάνιση του ''κακού'' Ernst Stavro Blofeld, τον οποίο ερμήνευσε ο Christoph Waltz, στην ομώνυμη ταινία του 2015, παρακίνησαν πολλούς σινεφίλ και θαυμαστές των ταινιών Bond
να αναρωτιούνται, μήπως ο Malek είναι μια καινούρια εκδοχή του Νο.
Ο Rami Malek δήλωσε επίσης ότι δέχτηκε  χωρίς δεύτερη σκέψη και  με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόταση για τον ρόλο, δηλώνοντας ότι:
''είναι ταινία του 007, αυτές οι ταινίες είναι ένδοξο κομμάτι της κινηματογραφικής ιστορίας.''
Ο Daniel Craig, που υποδύεται τον Bond για τελευταία φορά , έπλεξε το εγκώμιο του Malek εξαίροντας την αυτοπειθαρχία και τη σκληρή δουλειά του.
Το ''No Time To Die'' έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις αίθουσες παγκοσμίως τον Απρίλιο του 2021, έχοντας υποστεί ήδη δύο αναβολές πέρυσι τον Απρίλιο καθώς και τον φετινό Νοέμβριο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωναιού.

// Old Time Rock

// Live Favorites