Live album από τους STRYPER


Live album από τους STRYPER

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Νέο live δίσκο κυκλοφορούν στις 19 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη οι STRYPER και θα ονομάζεται “Live At The Whisky”. Ta 16 tracks του άλμπουμ ηχογραφήθηκαν σε ένα sold out concert που έδωσε το γκρουπ στο Whisky a Go Go on Sunset Blvd στο Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο.
Το track listing του Live At The Whisky  είναι το εξής:
1) Legacy
2) Marching Into Battle 
3) You Know What To Do 
4) Loud And Clear
5) Reach Out
6) Calling On You
7) Free 
8) More Than A Man                          
09) The Rock That Makes Me Roll
10) No More Hell To Pay
11) Jesus Is Just Alright,
12) Always There For You
13) All For One
14) The Way
15) To Hell With The Devil                                             16)Soldiers Under Command