"Ασθενής" και ο Joey Vera
Saturday

26Jul

"Ασθενής" και ο Joey Vera

Δημοσιεύθηκε από:

26/07/2014

Κατηγορία: Νέα

3057
Προβλήματα υγείας με τον ώμο του, αντιμετωπίζει ο μπασίστας Joey Vera (Fates Warning, Armored Saint) ο οποίος σε μήνυμα του στο facebook λέει τα εξής: “Λοιπόν, δεν ψάχνω για συμπάθεια ή ευχές για περαστικά εδώ, αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό με την ελπίδα τυχόν παρόμοιων εμπειριών.
Πρώτα απ 'όλα, συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν μακράν χειρότερες καταστάσεις για μερικούς από εμάς σε κάθε μέρος του κόσμου και μία μικρή μου ενόχληση δεν είναι παρά κάτι σήμαντο στην ανθρώπινη ύπαρξη.Πριν από ένα χρόνο έκανα ψαροντούφεκο για διακοπές και κατά την έξοδο από τον ωκεανό έπαθα διάστρεμμα στους τένοντες του δεξιού στροφικού πετάλου μου (ώμος). Τον Σεπτέμβριο πήγα για  4 εβδομάδες να κάνω φυσική θεραπεία και στη συνέχεια έκανα δύο περιοδείες με τους Fates Warning. Τον περασμένο Ιανουάριο ο πόνος επέστρεψε μεγαλύτερος.
Αυτό οδήγησε σε δύο μαγνητικές τομογραφίες και ευτυχώς απέκλεισε τα πολλά δάκρυα. Αλλά μετά από αυτό έκανα τις δύο περιοδείες, μια συναυλία, τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο και άλλη μια περιοδεία με τους Fates τον Απρίλιο και  απέκτησα έναν παγωμένο ώμο.
Μέχρι το Μάιο έχασα το μεγαλύτερο μέρος της την κίνησή μου και ο πόνος  ήταν έντονος. Είχα πάρει δύο δόσεις κορτιζόνης αλλά το μόνο που έκανε ήταν να διαλύσει τους μυς μου στην περιοχή.
Έτσι, από τότε κάνω συνέχεια θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα και πρέπει να το τεντώνω και να το βάζω σε πάγο καθημερινά.
Ευτυχής να αναφέρω ότι έχω ανακτήσει περίπου το 90% των κινήσεων  και ο πόνος είναι ανεκτός ως επί το πλείστον.
Ξέρω ότι αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά είχε κάποιος αυτό το πρόβλημα; Δείξε μου λίγο φως παρακαλώ.
Δεν ήμουν σε θέση να παίξω μπάσο για 3 μήνες, αλλά διάλεξα να παίξω αυτή την εβδομάδα. Ένιωσα ωραία.
Δεν ψάχνω για συμπάθεια, αλλά μπορείτε να γράψετε ευχές εάν επιθυμείτε.
 

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs