Album από τον πρώην τραγουδιστή των JUDAS PRIEST (ακούστε απόσπασμα)


Ο πρώτος τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, AL ATKINS επιστρέφει δισκογραφικά με καινούργιο άλμπουμ.
Η μπάντα ονομάζεται ATKINS MAY PROJECT και στην κιθάρα είναι ο Paul May  (έχει συμμετοχή σε χριστιανικά γκρουπ) ενώ ο δίσκος θα ονομάζεται "Empire Of Destruction" και θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.
Το tracklist είναι το εξής:

01. Dog Eat Dog
02. Whisper To The Wind

03. A World At War
04. The Midas Touch
05. Here Comes The Rain
06. Darkness Within
07. Reckless Child
08. Paranoia


* Welcome To The Nightmare
* Fight
* The Shallowing (unplugged)
* The Darkness Within
* Enslaved To Love
* Interview with Paul May and
Al Atkins
Παρακάτω ακούστε δείγμα από τη νέα τους δουλειά: