Live κυκλοφορία από τους Jeff Healey Band


Live κυκλοφορία από τους Jeff Healey Band

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το "LIVE AT THE HORSESHOE TAVERN" του αδικοχαμένου κιθαρίστα JEFF HEALEY (απεβίωσε τον Μάρτιο του 2008) και της μπάντας του.
Το συγκεκριμένο live πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 1993 στο Τορόντο και οι μουσικοί που αποτελούσαν τότε τους  Jeff Healey Band ήταν οι:
Joe Rockman (bass & background vocals)
Tom Stephen (drums)
Washington Savage  (Keyboards)
Mischke & Toucu (Backing Vocals)

Τα τραγούδια που περιέχονται στο  "LIVE AT THE HORSESHOE TAVERN"  είναι τα εξής:
1. Baby's Lookin' Hot
2. The House That Love Built
3. Blue Jean Blues
4. Confidence Man *
5. I Think I Love You Too Much
6. Lost In Your Eyes  *
7. Heart Of An Angel
8. That's What They Say
9. You're Coming Home
10. Angel Eyes
11. Roadhouse Blues
12. See The Light
13. While My Guitar Gently Weeps
14. The Thrill Is Gone


// Old Time Rock

// Live Favorites