Bob Marley: Κυκλοφορεί η "τελευταία του" τουρνέ


Bob Marley: Κυκλοφορεί η "τελευταία του" τουρνέ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Η Eagle Rock κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου ένα dvd (και σε cd) του θρυλικού Bob Marley με τίτλο Uprising Live!
Το συγκεκριμένο live είχε βιντεοσκοπηθεί σε μία καλοκαιρινή συναυλία στη Γερμανία που ήταν και η τελευταία του τουρνέ πριν από το τραγικό θάνατο του το 1981.
Όλα τα κομμάτια του Uprising Live! είναι επιλεγμένα από τους Cedella Marley και Ziggy Marley.

Το tracklist είναι το εξής:
I Threes Set:
1) Precious World
2) Slave Queen
3) Steppin' Out Of Babylon
4) That's The Way Jah Planned It

Bob Marley Main Show:
5) Marley Chant
6) Natural Mystic
7) Positive Vibration
8) Revolution
9) I Shot The Sheriff
10) War / No More Trouble
11) Zimbabwe
12) Jamming
13) No Woman, No Cry
14) Zion Train
15) Exodus
16) Redemption Song
17) Could You Be Loved
18) We Can Make It Work
19) Natty Dread
20) Is This Love
21) Get Up, Stand Up
22) Coming In From The Cold
23) Lively Up Yourself

Δείτε το preview clip