Φιλανθρωπικό τραγούδι από μέλη των Yes και των Counting Crows
Saturday

25Oct

Φιλανθρωπικό τραγούδι από μέλη των Yes και των Counting Crows

Δημοσιεύθηκε από:

25/10/2014

Κατηγορία: Νέα

3270
Ο πρώην τραγουδιστής των Yes, Jon Anderson, συνεργάστηκε με τον Matt Malley, πρώην μπασίστα και συνιδρυτή των Counting Crows, για την κυκλοφορία ενός single, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα, το Flutie Foundation, το Sahaja Yoga Meditation και το αγγλικό National Autistic Society.
Το “Family Circle”, όπως ονομάζεται(μπορείτε να το αγοράσετε  στο https://itunes.apple.com/gb/album/family-circle-single/id911786898), εμφανίστηκε ταυτόχρονα με την όμορφη μουσική που έστειλε ο Malley  στον Anderson στις αρχές του χρόνου, όπως δήλωσε ο τελευταίος. Στη συνέχεια προσθέτει: “Τραγούδησα τους στίχους και τους έστειλα πίσω στο Matt, ευχαριστώντας τον για την μεγάλη ενέργεια που μου προσέφερε. Αυτός στη συνέχεια προσέθεσε μερικούς ακόμα ήχους και το κιθαριστικό σόλο, που σε στοιχειώνει”.
Ο Malley από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαι οπαδός όχι μόνο της φωνής του Jon, αλλά και της θαρραλέας πνευματικής θεώρησης των πραγμάτων που εμφανίζεται σε όλη τη μουσική του. Έστειλα το αρχείο με τη μουσική στο Jon και μου ήρθε πίσω με την εξαιρετική φωνή του και τους στίχους, ότι δηλαδή χρειαζόταν για να κυκλοφορήσει άμεσα το τραγούδι”.
Μεταξύ άλλων, ο Jon Anderson εμφανίζεται ως guest στο κομμάτι The Waterτου πρώτου δίσκου των Αυστραλών prog rockers, United Progressive Fraternity, που φέρει τον τίτλοFall In Love With The Worldκαι κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Επιπρόσθετα εργάζεται με τη νέα του μπάντα, The Anderson Ponty Band, πάνω σε υλικό σε συνεργασία με το  jazz-fusion βιολιστή Jean-Luc Ponty(Frank Zappa, John McLaughlin, Return To Forever, κ.λ.π.), καθώς και τους, Jamie Dunlap στην κιθάρα, Wally Minko στα πλήκτρα, Baron Browne στο μπάσο και Rayford Griffin στα τύμπανα.