Ξέσπασε στη σκηνή ο Morrissey όταν τον κορόιδεψαν για τον καρκίνο
Friday

21Nov

Πανικός προκλήθηκε στη συναυλία του Morrissey στην Πολωνία. Ο πρώην frontman των Smith πριν λίγο καιρό παραδέχτηκε στην ισπανική εφημερίδα “El Mundo” ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο. Ωστόσο, δήλωσε πως θα συνεχίσει να τραγουδά.
Τι συνέβη όμως όταν τα άκουσε τα προσβλητικά σχόλια από τον κόσμο που βρέθηκε στη συναυλία του;
 
Σχεδόν δακρυσμένος, ο γνωστός καλλιτέχνης αφού άκουσε τα “ρατσιστικά και σοβινιστικά σχόλια” (έτσι τα χαρακτήρισε) για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο από ανθρώπους που ήταν στο κοινό, σηκώθηκε και έφυγε από τη σκηνή. Λίγο νωρίτερα προηγήθηκε το ξέσπασμά του, όπου ρωτούσε τον κόσμο “Που είναι το αστείο σε αυτό. Δεν ήταν και τόσο καλό αυτό που έγινε”.
Ο Morrissey, μάλιστα, εγκατέλειψε τη σκηνή και δεν επέστρεψε, με τους θαυμαστές του να περιμένουν 25 ολόκληρα λεπτά μέχρι να τους ενημερώσουν ότι δεν θα συνεχιστεί η συναυλία.
 
Όσο για την εταιρεία παραγωγής Live Nation, αποκάλυψε πως ο Morrissey ενοχλήθηκε από τα άσχημα σχόλια που άκουσε για τη μάχη του με τον καρκίνο, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη!
 
Εκείνος, πάντως, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά και όταν μάλιστα μίλησε για τον καρκίνο είπε: “Έχουν βρει τέσσερις φορές δείγματα καρκίνου στον οργανισμό μου. Αλλά, ας είναι. Αν πεθάνω, πέθανα. Και αν όχι; Τώρα πάντως νιώθω καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ: www.tlife.gr