Judas Priest: Ti νέο θα περιλαμβάνει η επανακυκλοφορία του "Defenders of the Faith"


Toν Ιανουάριο του 1984 οι βρετανοί JUDAS PRIEST πρωτοκυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Defenders of the Faith" σε παραγωγή του Tom Allom.
Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι επανακυκλοφορεί στις 10 Μαρτίου το "Defenders of the Faith" τριάντα χρόνια μετά σε τριπλό cd-set με δύο επιπλέον live εκείνης της εποχής και θα περιλαμβάνει τα εξής:
CD1 ‘Defenders of the Faith’ Remastered Tracklisting:
1. ‘Freewheel Burning’
2. ‘Jawbreaker’
3. ‘Rock Hard Ride Free’
4. ‘The Sentinel’
5. ‘Love Bites’
6. ‘Eat Me Alive’
7. ‘Some Heads Are Gonna Roll’
8. ‘Night Comes Down’
9. ‘Heavy Duty’
10. ‘Defenders of the Faith’

CD2 Live at Long Beach Arena, California May 5th, 1984:
1. ‘Love Bites’
2. ‘Jawbreaker’
3. ‘Grinder’
4. ‘Metal Gods’
5. ‘Breaking the Law’
6. ‘Sinner’
7. ‘Desert Plains’
8. ‘Some Heads Are Gonna Roll’
9. ‘The Sentinel’
10. ‘Rock Hard Ride Free’

CD3 Live at Long Beach Arena, California 5th May 1984:
1. ‘Night Comes Down’
2. ‘The Hellion’
3. ‘Electric Eye’
4. ‘Heavy Duty’
5. ‘Defenders of the Faith’
6. ‘Freewheel Burning’
7. ‘Victim of Changes’
8. ‘The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown)’
9. ‘Living After Midnight’
10. ‘Hell Bent For Leather’
11. ‘You’ve Got Another Thing Coming’


// Old Time Rock

// Live Favorites