Asia: Διπλή κυκλοφορία από τον John Wetton


Asia: Διπλή κυκλοφορία από τον John Wetton

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Ο σπουδαίος μουσικός και συνθέτης John Wetton με προυπηρεσία σε μεγάλες μπάντες όπως οι Asia, King Crimson, Uriah Heep, Roxy Music, UK θα κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.
Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει το διπλό  cd με τίτλο "The Studio Recordings Anthology" και θα περιλαμβάνει κομμάτια από τα έξι σόλο άλμπουμ του:

1. The Circle Of St. Giles
2. The Last Thing On My Mind
3. Hold Me Now
4. Where Do We Go From Here?
5. Another Twist Of The Knife
6. I've Come To Take You Home
7. I Can't Lie Anymore
8. Lost For Words
9. Battle Lines
10. Caught In The Crossfire
11. Arkangel
12. Right Where I Wanted To Be
13. Nothing's Gonna Stand In Our Way
14. Second Best
15. Woman
16. Real World
1. Heart Of Darkness
2. Say It Ain't So
3. Cold Is The Night
4. You're Not The Only One
5. Raised In Captivity
6. Steffi's Ring
7. Walking On Air
8. Take Me To The Waterline
9. Silently
10. Battle Lines (Acoustic)
11. I Lay Down
12. Rock Of Faith
13. Who Will Light A Candle?
14. You Against The World
15. Emma
16. After All

Επίσης παράλληλα θα κυκλοφορήσει και το "New York Minute"
 από τους  John Wetton & The Les Paul Trio

Track Listing:
1. Do It Again
2. What’S Going On?
3. God Only Knows
4. Can’t Find My Way Home
5. All Along The Watchtower
6. New York Minute
7. Lady Madonna
8. Heat Of The Moment
9. Battle Lines