W.E.T: Έτοιμη η νέα κυκλοφορία


W.E.T: Έτοιμη η νέα κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Με νέο άλμπουμ επιστρέφει η σούπερ μπάντα των W.E.T στις 22 Ιανουαρίου.
Τους W.E.T αποτελούν ο τραγουδιστής Jeff Scott Soto (Talisman), ο κιθαρίστας Erik Mårtensson (Eclipse) και ο κιμπορντίστας Robert Säll (Work of Art)  ενώ το άλμπουμ θα τιτλοφορείται "Retransmission".

Track List:
01. Big Boys Don’t Cry
02. The Moment of Truth
03. The Call of The Wild
04. Got To Be About Love
05. Beautiful Game
06. How Far To Babylon
07. Coming Home
08. What Are You Waiting For
09. You Better Believe It
10. How Do I Know
11. One Final Kiss

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs