Heaven and Earth: Ακούστε τη νέα σύνθεση


Heaven and Earth: Ακούστε τη νέα σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Καινούργιο άλμπουμ κυκλοφορούν οι Heaven and Earth στις 16 Ιουλίου με τίτλο "V".
Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της τραγούδι "One In A Million Men" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

1. Drive 2. Beautiful 3. Never Dream Of Dying 4. Ship Of Fools 5. Poverty 6. Flim Flam Man 7. One In A Million Men 8. Little Black Dress 9. Big Money Little Man 10. Running From The Shadows 11. Nothing To Me 12. At The End Of The Day.
Vocals: Gianluca Petralia
Guitar: Stuart Smith
Bass & Vocals: Lynn Sorensen
Drums: Simon Wright
Keyboards: George Barabas
Additional Keyboards: Mike Mangan