Stereophonics: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ


Stereophonics: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Oι Ουαλλοί Stereophonics κυκλοφορούν στις 4 Μαρτίου νέο δίσκο με τίτλο "Oochya!".
Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της σινγκλ με τίτλο "Do Ya Feel My Love?" και σε μορφή βίντεο κλιπ που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε παρακάτω.

Τrack listing:
1. Hanging On Your Hinges
2. Forever
3. When You See it
4. Do Ya Feel My Love?
5. Right Place Right Time
6. Close Enough To Drive Home
7. Leave The Light On
8. Running Round My Brain
9. Every Dog Has Its Day
10. You’re My Soul
11. All I Have Is You
12. Made A Mess Of Me
13. Seen That Look Before
14. Don’t Know What Ya Got
15. Jack In A Box