Praying Mantis: Απολαύστε τη νέα σύνθεση


Praying Mantis: Απολαύστε τη νέα σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 28 Ιανουαρίου οι Praying Mantis κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Katharsis".
Επιπρόσθετα δόθηκε στην δημοσιότητα το καινούργιο τραγούδι και βίντεο κλιπ για την σύνθεση "Closer To Heaven" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

1. Cry For The Nations 2. Closer To Heaven 3. Ain’t No Rock ‘N’ Roll In Heaven 4. Non Omnis Moriar 5. Long Time Coming 6. Sacrifice 7. Wheels In Motion 8. Masquerade 9. Find Our Way Back Home 10. Don’t Call Us Now 11. The Devil Never Changes
Tino Troy – Guitars & Vocals
Chris Troy – Bass & Vocals
Andy Burgess – Guitars & Vocals
John ‘Jaycee’ Cuijpers – Lead Vocals
Hans in 't Zandt – Drums