Οι Rolling Stones γίνονται γραμματόσημο!
Wednesday

12Jan

Οι Rolling Stones γίνονται γραμματόσημο!

Δημοσιεύθηκε από:

12/01/2022

Κατηγορία: Νέα

459
Στις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη Βρετανία τα νέα γραμματόσημα, που είναι αφιερωμένα στους Rolling Stones.
Τιμώντας μ' αυτό τον τρόπο το θρυλικό ροκ συγκρότημα που γιορτάζει φέτος την 60ή επέτειό του αφούη Royal  Mail ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει ένα ειδικό σύνολο 12 γραμματοσήμων «ως φόρο τιμής σε ένα από τα πιο διαχρονικά ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών».
Οκτώ γραμματόσημα παρουσιάζουν φωτογραφίες του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, των κιθαριστών Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ και του αείμνηστου ντράμερ Τσάρλι Γουάτς που παίζουν σε διάφορες συναυλίες σε όλο τον κόσμο: από το Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούλιο του 1969 έως το East Rutherford του New Jersey τον Αύγουστο του 2019.
Τα άλλα τέσσερα γραμματόσημα παρουσιάζονται σε μια μινιατούρα και περιλαμβάνουν δύο εικόνες του συγκροτήματος όλες μαζί και δύο αφίσες για τις παγκόσμιες περιοδείες τους. Ο Γουάτς πέθανε πέρυσι, σε ηλικία 80 ετών.
«Λίγες μπάντες στην ιστορία της ροκ έχουν καταφέρει να χαράξουν μια καριέρα τόσο πλούσια και εκτεταμένη όσο αυτή των Rolling Stones», δήλωσε ο Ντέιβιντ Γκολντ, Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων και Πολιτικής της Royal Mail.

Πηγή: www..ot.gr