Οι Intelligent Music Project ξανά στην Θεσσαλονίκη και υποψήφιοι στην Eurovision
Tuesday

8Feb

Η επίσημη συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2022 live στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαρτίου 2022 στο Principal Club Theater!
INTELLIGENT MUSIC PROJECT feat. Ronnie Romero (Rainbow, MSG)
Οι Intelligent Music Project, το δυναμικό hard rock συγκρότημα από την Βουλγαρία θα είναι φέτος η συμμετοχή της γειτόνισσας χώρας στην Eurovision 2022 τον ερχόμενο Μάιο με το τραγούδι “Intention” που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.
Στα πλαίσια της προωθητικής ευρωπαϊκής περιοδείας τους θα εμφανιστούν live και στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαρτίου στο Principal Club Theater.
Εκτός από το “Intention” θα ακούσουμε ζωντανά και άλλα αγαπητά τραγούδια του συγκροτήματος όπως το “Every time” και το “Where I Belong”, που ήταν Νούμερο Ένα για εβδομάδες στα charts του Rock Radio 104.7.
Το συγκρότημα αποτελείται από τους Ronnie Romero (Rainbow, MSG) – leading vocals, Slavin Slavchev, Bobby “Killer Whale” Mudolov & Lina Nicole - backing vocals, Bisser Ivanov – guitar, Stoyan Yankoulov – drums, Dimitar Sirakov – bass guitar, και Ivo Stefanov & Samuel Eftimov - keyboards.
Οι έμπειροι και κεφάτοι Intelligent Music Project γνωστοί για τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους και πέρα από τα σύνορα της Βουλγαρίας θα παρουσιάσουν και στην Θεσσαλονίκη μια rock συναυλία που δύσκολα θα ξεχαστεί!


 

// Old Time Rock

// Live Favorites