First Signal: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


First Signal: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Νέο άλμπουμ κυκλοφορούν οι First Signal, στις 8 Απριλίου με τίτλο “Closer To The Edge”.
Η παρέα του Καναδού τραγουδιστή Harry Hess (Harem Scarem) και του Σουηδού ντράμερ και παραγωγού Daniel Flores (The Murder Of My Sweet, Find Me) έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της κομμάτι και το αντίστοιχο βίντεο κλιπ με τίλο
"Don't Let It End" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.


1.  Don't Let It End 2.  I Don't Wanna Feel The Night Is Over 3.  Show Me The Way 4.  Don't Look Away 5.  Irreplaceable 6.  One More Time 7.  Closer To The Edge 8.  Angel With A Rose 9.  Mystery 10. The Hurting One 11. Got To Believe
Harry Hess - Vocals
Daniel Flores  - Drums

// Old Time Rock

// Live Favorites