Ronnie Romero: Κυκλοφορεί άλμπουμ διασκευών


Ronnie Romero: Κυκλοφορεί άλμπουμ διασκευών

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 15 Απριλίου ο σπουδαίος ερμηνευτής Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black, Sunstorm, The Ferrymen) κυκλοφορεί ένα άλμπουμ διασκευών με την επωνυμία "Raised On Radio".
Από την επερχόμενη κυκλοφορία του Ronnie Romero δόθηκε στην δημοσιότητα η διασκευή στο "No Smoke Without a Fire" των Bad Company που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

1. Sin's A Good Man's Brother (Grand Funk Railroad)
2. Backstreet Love Affair (Survivor)
3. No Smoke Without a Fire (Bad Company)
4. I Was Born To Love You (Queen)
5. Play The Game Tonight (Kansas)
6. Carolina County Ball (Elf)
7. Girl On The Moon (Foreigner)
8. Gypsy (Uriah Heep)
9. Voices (Russ Ballard)
10. All Along The Watchtower (Bob Dylan)
11. Since I've Been Loving You (Led Zeppelin)
Ronnie Romero - vocals
Srdjan Brankovic - guitars
Javi Garcia - bass
Andy C - drums
Alessandro Del Vecchio - keyboards
Additional Musicians:
Danny Gómez - lead guitar on “I Was Born To Love You”
Javier Reyes - lead guitar on “All Along The Watchtower”
Corina Minda - backing vocals on “All Along The Watchtower”