Scorpions: Απολαύστε ακόμη ένα νέο τραγούδι


Scorpions: Απολαύστε ακόμη ένα νέο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

To νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Scorpions στις 25 Φεβρουαρίου και θα ονομάζεται "Rock Believer".
Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα ακόμη ένα νέο τους τραγούδι με τίτλο "Shining Of Your Soul" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.



01. “Gas in the Tank”
02. “Roots in My Boots”
03. “Knock ‘Em Dead”
04. “Rock Believer”
05. “Shining of Your Soul”
06. “Seventh Sun”
07. “Hot and Cold”
08. “When I Lay My Bones to Rest”
09. “Peacemaker”
10. “Call of the Wild”
11. “When You Know (Where You Come From)”

12. “Shoot for Your Heart”

13. “When Tomorrow Comes”

14. “Unleash The Best”

15. “Crossing Borders”

16. “When You Know (Where You Come From ” (acoustic Version)