Scorpions: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Scorpions: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

To νέο τους άλμπουμ κυκλοφόρησαν οι Γερμανοί Scorpions με τίτλο "Rock Believer".
Παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμη ένα νέο τους τραγούδι την μπαλάντα When You Know (Where You Come From) σε μορφή βίντεο κλιπ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.


01. “Gas in the Tank”
02. “Roots in My Boots”
03. “Knock ‘Em Dead”
04. “Rock Believer”
05. “Shining of Your Soul”
06. “Seventh Sun”
07. “Hot and Cold”
08. “When I Lay My Bones to Rest”
09. “Peacemaker”
10. “Call of the Wild”
11. “When You Know (Where You Come From)”

12. “Shoot for Your Heart”

13. “When Tomorrow Comes”

14. “Unleash The Best”

15. “Crossing Borders”

16. “When You Know (Where You Come From ” (acoustic Version)