Orianthi: Νέα live κυκλοφορία (βίντεο)


Orianthi: Νέα live κυκλοφορία (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Η εξαιρετική κιθαρίστρια Orianthi θα κυκλοφορήσει το "Live From Hollywood" στις 15 Ιουλίου.
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου στο Bourbon Room in Hollywood της California ενώ στο τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσει και το νέο της στούντιο άλμπουμ. Δείτε παρακάτω σχετικό απόσπασμα.

Τrack listing:
01. Contagious
02. Sinners Hymn
03. Heaven In This Hell
04. Think Like A Man
05. You Don't Wanna Know
06. What's It Gonna Be
07. Courage
08. Blow
09. Impulsive
10. Blues Won't Leave Me Alone
11. According To You
12. How Do You Sleep

Recording lineup:
Orianthi - Guitar, Vocals
Nick Mayfield - Guitar
Carmen Vandenberg - Guitar
Justin Andres - Bass
Michael Bearden - Keyboards
Glen Sobel - Drums