Whitesnake: Δείτε live αποσπάσματα από την πρώτη τους συναυλία με το νέο line up


Oι θρυλικοί WHITESNAKE ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις τους με το νέο line up.
Συγκεκριμένα η παρέα του David Coverdale έπαιξε το πρώτο τους σόου για την φετινή χρονιά στο Δουβλίνο και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα σχετικά live αποσπάσματα.

01. Bad Boys / Children Of The Night
02. Slide It In
03. Love Ain't No Stranger
04. Hey You (You Make Me Rock)
05. Slow An' Easy
06. Ain't No Love In The Heart Of The City
07. Fool For Your Loving
08. Trouble Is Your Middle Name
09. Crying In The Rain
10. Is This Love
11. Give Me All Your Love
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night
14. Take Me With You