Palace: Ακούστε το νέο τραγούδι


Palace: Ακούστε το νέο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Tέταρτο άλμπουμ για τον Michael Palace, με τίτλο "One 4 The Road" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.
Ο ταλαντούχος μουσικός έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της aor/melodic rock μουσικής όπως: KENT HILLI (Perfect Plan), FANS OF THE DARK, THE MURDER OF MY SWEET, HOUSTON, FIND ME (featuring Robbie LaBlanc), FIRST SIGNAL (featuring Harry Hess).
Επίσης δόθηκε στην δημοσιότητα το νέο του τραγούδι για την σύνθεση "Fifteen Minutes" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.


1. Fifteen Minutes
2. Westbound
3. Too Old For This
4. Money Can Kill
5. The Driver
6. Time Crisis
7. Facing The Music
8. World Gone Mad
9. Living The Life
10. Cancel The Flight
11. Loneliest Night

// Old Time Rock

// Live Favorites