Sunstorm: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Sunstorm: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Οι Sunstorm κυκλοφορούν νέο δίσκο που θα τιτλοφορείται "Brothers In Arms", και στα φωνητικά θα βρίσκεται πάλι ο Ronnie Romero (Rainbow, Lords of Black, The Ferrymen).
Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα το νέο βίντεο κλιπ για την σύνθεση "Games We Play" που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

1. Brothers In Arms 2. Games We Play 3. I’ll Keep Holding On 4. I Will Remember 5. No Turning Back 6. Back My Dreams 7. Taste Of Heaven 8. Lost In The Shadows Of Love 9. Hold The Night 10. Miracle 11. Living Out Of Fear.
Ronnie Romero - Vocals
Luca Princiotta - Guitars
Alessandro Del Vecchio - Keyboards, backing vocals
Nik Mazzucconi - Bass
Michele Sanna - Drums

// Old Time Rock

// Live Favorites