Allen/Olzon: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Allen/Olzon: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Δεύτερο άλμπουμ για τους ALLEN/OLZON στις 9 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Army Of Dreamers".
Το σούπερ project που αποτελείται από την τραγουδίστρια Anette Olzon (ex-Nightwish, The Dark Element), τον τραγουδιστή Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob) και τον Σουηδό κιθαρίστα και παραγωγό Magnus Karlsson (Primal Fear, Magnus Karlsson’s Free Fall) έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους βίντεο κλιπ για την σύνθεση "All Alone".

1. Army Of Dreamers
2. So Quiet Here
3. Out Of Nowhere
4. A Million Skies
5. Carved Into Stone
6. All Alone
7. Look At Me
8. Until It's Over
9. I Am Gone
10. Are We Really Strangers
11. Never Too Late
Vocals - Russell Allen, Anette Olzon
Guitars, Bass & Keyboards - Magnus Karlsson
Drums - Anders Köllerfors
Produced & Written by Magnus Karlsson
Mixed by Jacob Hansen