Chez Kane: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ


Chez Kane: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Δεύτερη στούντιο κυκλοφορία για την Ουαλή Chez Kane με τίτλο "Powerzone".
Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο τραγούδι και βίντεο κλιπ με τίτλο "(The Things We Do) When We're Young In Love" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

1. I Just Want You 2. (The Things We Do) When We’re Young In Love 3. Rock You Up 4. Love Gone Wild 5. Children Of Tomorrow Gone 6. Powerzone 7. I’m Ready (For Your Love) 8. Nationwide 9. Streets Of Gold 10. Guilty Of Love.
Chez Kane - Vocals
Danny Rexon - All Instrumentation
Additional Musicians: Jesse Molloy - Saxophone
Produced By: Danny Rexon

// Old Time Rock

// Live Favorites