Οι θρυλικοί rockers FOREIGNER ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.
Το ταξίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου 2023, στο Αμφιθέατρο Ameris Bank της Ατλάντα, τον μεγαλύτερο υπαίθριο χώρο της περιοχής.

Για το πρώτο σκέλος της περιοδείας παραγωγής U.S. Live Nation, οι FOREIGNER θα συμμετάσχουν με τους LOVERBOY, έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της δεκαετίας του 1980. Το φαντασμαγορικό σόου θα ενθουσιάσει το κοινό με εκπληκτικές ερμηνείες περισσότερων από 20 συνδυασμένων τραγουδιών που κορυφώθηκαν στα chart. Η πώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου 2022 στο LiveNation.com.
Οι FOREIGNER θα συνεχίσει τη μακροχρόνια πρωτοβουλία του με το Grammy Museum Foundation για να προσκαλέσει χορωδίες να ανοίξουν την παράσταση με μια ζωντανή a cappella "Pitch Perfect" απόδοση κλασικών ροκ τραγουδιών και θα συμμετάσχει σε ραδιοφωνικούς συνεργάτες σε όλη τη χώρα για να δημιουργήσει έναν διαγωνισμό για τοπικές χορωδίες για να κερδίσουν δωρεές στα μουσικά τους προγράμματα.
Μία νικήτρια χορωδία θα επιλέγεται σε κάθε παράσταση και αυτή η χορωδία θα λάβει ένα μεγάλο βραβείο νέου μουσικού εξοπλισμού.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μεταβείτε στο Foreignerchoirs.com.