Eclipse: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Eclipse: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Oι Σουηδοί Eclipse την 1η Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Megalomanium".
Επιπρόσθετα η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο της βίντεο κλιπ και τραγούδι "The Hardest Part Is Losing You" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

01. The Hardest Part Is Losing You
02. Got It!
03. Anthem
04. Children of The Night
05. Hearts Collide
06. I Don’t Get It
07. The Broken
08. So Long, Farewell, Goodbye
09. High Road
10. One Step Closer To You
11. Forgiven

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs