Rick Springfield: Ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι


Rick Springfield: Ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 4 Αυγούστου ο Rick Springfield κυκλοφορεί νέο δίσκο με τίτλο "Automatic".
Ο Αυστραλός καλλιτέχνης με σπουδαίες κυκλοφορίες στην 50χρονη καριέρα του, κυκλοφορεί τον 21o στούντιο δίσκο του και παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα την ολοκαίνουργια σύνθεση "Love Ain't Cool (Sha Doo Wup)" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

1. Exit Wound 2. She Walks With the Angels 3. Come Said the Girl 4. Automatic 5. Broke House 6. This Town 7. When God Forgets My Name 8. Heroes 9. Love Ain’t Cool (Sha Do Wup) 10. Works For Me 11. Fake It Til You Make It 12. The Cure For Loneliness 13. Invisible World 14. Make Your Move 15. In Case of Fire Break Glass 16. Did I Just Say That Out Loud 17. Someday I Will Fly 18. Neutron Star 19. Feed Your Soul