Saxon: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ


Saxon: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 19 Ιανουαρίου οι Saxon κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Hell, Fire And Damnation".
Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους σε μορφή βίντεο κλιπ για τη ομότιτλη σύνθεση του νέου δίσκου.
1. The Prophecy
2. Hell, Fire And Damnation
3. Madame Guillotine
4. Fire And Steel
5. There’s Something In Roswell
6. Kubla Khan And The Merchant Of Venice
7. Pirates Of The Airwaves
8. 1066
9. Witches Of Salem
10. Super Charger

// Old Time Rock

// Live Favorites