Οι Βlues Wire παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στο Κύτταρο
Monday

26Feb

Οι BLUES WIRE επιστρέφουν στο Κύτταρο για την τελευταία τους φετινή «Αθηναϊκή» εμφάνιση, με νέο δίσκο στις αποσκευές τους αλλά και όλες τις «παλιές συνήθειες» για τις οποίες τους λατρεύουμε μια ζωή και ανυπομονούμε κάθε φορά για την επόμενη ζωντανή εμφάνιση τους.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 - BLUES WIRE

NEW ALBUM “ONGOING” LIVE PRESENTATION
Special Guests: DADDY’S WORK BLUES BAND
«Ο νέος μας δίσκος προέκυψε σχεδόν από το πουθενά. Κι όπως συνήθως συμβαίνει με τα ξαφνιάσματα, είναι αυθόρμητος, ειλικρινής, έντονος, αληθινός. Πάνω απ’ όλα, αποτελεί μια ακόμα κατάθεση της ανάγκης να βεβαιώσουμε πως το πέρασμα μας από τη γης εμβαπτίστηκε σε μια ηχητική κολυμβήθρα, καθαγιάστηκε με νότες και ασκείται σε πάλκα και χώρους ηχογραφήσεων, σε δωμάτια ξενοδοχείων, στο δρόμο. Το παίξιμο είναι η ευλογία και οι δοκιμασίες μας. Η μουσική μας χάρισε τον κόσμο όπως τον ζούμε και θα την υμνούμε αδιάκοπα, με τα λάθη, το καμάρι, τα φάλτσα, το πάθος, τις ατέλειες και την αφοσίωση μας, ταπεινοί υπηρέτες και περήφανοι εργάτες. Ongoing: συνεχιζόμενος, σε διαρκή εξέλιξη… »
Ηλίας Ζάικος (Blues Wire)
 

BLUES WIRE

Ηλίας Ζάικος: Κιθάρα-φωνή / Σωτήρης Ζήσης: Μπάσο / Νίκη Γουρζουλίδου: Τύμπανα
 
Η μπάντα με το παράσημο της «καλύτερης μπλουζ μπάντας στην Ευρώπη» Πρωτεργάτες του μπλουζ στη χώρα μας με πλειάδα διακρίσεων εντός και εκτός των τειχών, 35+ χρόνια πορείας, πάνω από 10 δισκάρες στο ενεργητικό τους, συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του είδους (John Hammond / Louisiana Red / Katie Webster/ Carey Bell / Dave Kelly / Angela Brown / Larry Garner / Dick Heckstall Smith / Al Copley / Guitar Shorty / Johnny Mars / Dr.FEELGOOD κ.α Opening acts σε Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush κ.α και συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, μα πάνω απ’ όλα μια μπάντα βιωματική με θαυμαστή συνέπεια και αφοσίωση αλλά και το μοναδικό ταλέντο που τους επέτρεψε να ξεχωρίσουν και εν τέλει να καθορίσουν τα αγαπημένα τους μπλουζ. Οι Μπλουζ Γουάιρ είναι το καλύτερο συγκρότημα του είδους στην Ευρώπη. Τους αξίζει ν’ ακουστούν στα μεγαλύτερα ακροατήρια» KATIE WEBSTER!
www.facebook.com/BluesWire.page

ΚΥΤΤΑΡΟ
www.kyttarolive.gr 
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439

ΠΟΡΤΕΣ: 21.30 - ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€ (Προπώληση) 15€ (Ταμείο)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:  210 8224134

Προπώληση εισιτηρίων: MORE.COM  
& καταστήματα NOVA / PUBLIC / ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

// Old Time Rock

// Live Favorites