Οι The Magic Bus γίνονται "Μέρος της Γιορτής"
Wednesday

24Apr

Οι The Magic Bus γίνονται "Μέρος της Γιορτής"

Δημοσιεύθηκε από:

24/04/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1164
Οι The Magic Bus γίνονται "Μέρος της Γιορτής" και το Town by the River Festival αποκτά το δικό του τραγούδι, τη δική του φωνή, τις δικές του λέξεις και νότες!
“...κι όσο το γέλιο μας θα επιζείμερώνει το θηρίο...”
Το Μαγικό Λεωφορείο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό -Καλλιτεχνικό Σύλλογο "ΑΝΑΠΝΟΗ" αποτυπώνει την ουσία και τον στόχο του αγαπημένου Φεστιβάλ της Λιβαδειάς σε ένα κομμάτι που ήρθε για να μείνει.Απολαύστε το δυναμικό τραγούδι με το γεμάτο ενέργεια video clip και γίνετε κι εσείς... «Μέρος της Γιορτής»!
Το single“Μέρος της Γιορτής” διατίθεται δωρεάν από τη σελίδα Bandcamp του συγκροτήματος, μπορείτε να τoακούσετε σε κάθε μουσική πλατφόρμα, ενώ στο You Tube κανάλι της μπάντας θα βρείτε το video clip.
Το “Μαγικό Λεωφορείο” ξεκίνησε το ταξίδι του στην ελληνόφωνη rock το 2017, με ορμητήριο τη Λιβαδειά, αλλά με μέλη επίσηςσε Κατερίνη και Αταλάντη. Έκτοτε μετράει χιλιόμετρα και συναυλίες σε πολλά μέρη της χώρας, παίρνοντας μέρος σε φεστιβάλ -όπως Φεστιβάλ Δάσους (Αρβανίτσα), Town by the River( Λιβαδειά), Φεστιβάλ Πάρκου (Κατερίνη), Λευκή Νύχτα (Θεσσαλονίκη) κ.α. - και διάφορους μουσικούς χώρους. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με κάποια απ’ τα γνωστότερα ονόματα της εγχώριας rock (όπως Μίλτος Πασχαλίδης, Πυξ Λαξ, Ενδελέχεια, Magic de Spell, Κίτρινα Ποδήλατα κ.α.), αλλά κι εκτός αυτής (όπως Εισβολέας, Λόγος Τιμής, ΜατούλαΖαμάνη κ.α.). Το 2021 ηχογράφησε και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Το Κάστρο”, γεμάτο αγνό rock, ιδιαίτερες θεματικές και δυναμικές συνθέσεις. Το 2024 επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP“ Σε Άγνωστα Νερά”, ένα μίγμα διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, μέσα από rockσκοπιά και διάθεση.
Την ίδια χρονιά συνθέτει τον ύμνο του “Town by the River Festival”.


“Town by the River Festival”.
Το πολυθεματικό Town By The River Festival είναι μια γιορτή η οποία δίνει την δυνατότητα έκφρασης σε καλλιτέχνες και δημιουργικούς ανθρώπους και επιχειρεί την γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με τις σύγχρονες μορφές της τέχνης. Μια συνάντηση τέχνης και δραστηριοτήτων από την οποία επιχειρείται η δημιουργία νέων προσωπικών και καλλιτεχνικών δεσμών με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση διαχρονικών πολιτιστικών συμπράξεων.
Μια ομάδα ανθρώπων από τον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο – “ΑΝΑΠΝΟΗ” με αρκετή εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων ανέλαβε να διοργανώσει το 2022 το πρώτο Town By The River Festival. Αυτή η πρώτη εκδήλωση σκοπό είχε στόχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να αποκτήσει την δυναμική ώστε σταδιακά να δημιουργηθεί ένα σημαντικό ετήσιο φεστιβάλ με πολλές και παράλληλες εκδηλώσεις διάφορων μοντέρνων καλλιτεχνικών ρευμάτων, μουσικών και εικαστικών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.
Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει και ησημαντική βοήθεια του Δήμου Λεβαδέων.